Pyramide tent (de Waard), helaas niet mogelijk in 2023.

te huur vanaf Hemelvaartsdag tot 1 oktober!

Wie De Waard hoort, denkt aan tenten, al sinds 1948 maakt deze firma stormvaste en unieke tenten. Een De Waard tent is niet zomaar een tent, het is de basis voor mooie herinneringen. Deze ultime tentbeleving kunt u vanaf seizoen 2020 ervaren bij Daler camping. Een luxe overnachting in een comfortabele tent, met echte bedden en een goed matras. Komt u per fiets of aangewandeld, dan kunt u overnachten in onze Apollo 3, een tipi-achtige De Waard tent. Met een nokhoogte van 2,30 mtr. en een diameter van 3 mtr.  kunnen er 2 mensen in verblijven.   

Maximaal 2 personen, prijs p.p. 250,= kr.  / € 35,= nacht .

Schrijf ons voor meer informatie:  info@dalercamping.eu of vul onderstaand formulier in, u krijgt z.s.m. bericht terug.

2 boxspring met topmatras, geweldig uitzcht, midden in de natuur en gewekt worden door onze haan.

 

U heeft (gratis) toegang tot douches en toiletten en een kleine gemeenschappelijke keuken met kookplaat, magnetron, oventje, water, waterkoker, koffiezetapparaat en afwasbak.

* Optie: opgemaakt bed als u een handdoeken pakket huurt.

* Optie: elektriciteit in de tent. Stroom is 10 Ampere ( 2300 Watt) en stroom betaal je per dag, 45 dkk ( ± € 6,30).  Levering stroom begint op aankomstdag en eindigt op vertrekdag.

 

 Deze koelbox heeft een uitstekend vermogen en koelt tot 20°C/68F onder de omgevingstemperatuur en heeft tevens een warmhoudfunctie tot 65°C/149F. De box zorgt voor een snelle en gelijkmatige koeling dankzij een interne ventilator. De inhoud van de koelbox is ca. 30 liter, waardoor de koelbox zeer ruim is: je kunt bijvoorbeeld 2 flessen van 1,5 l of 36 blikken van 0,33 l tegelijk bewaren. Beide aansluitkabels kunnen plaatsbesparend in het deksel worden opgeborgen. 

* Optie:  Huur koelbox 50 dkk / € 7,50 per dag.


* Optie: ontbijt bestaande uit 2 broodjes, boter, beleg, glas sinaasappelsap, fruit en koffie/thee naar keuze voor 79 kr. / € 10,= p.p., kinderen tot 15 jaar betalen 69 kr / € 9,50 p.p. 

Ontbijt