Hjemmeside

Daler camping, -altid et besøg værd!

* En lille campingplads, hvor der stadig er ro og plads. Store rummelige pladser i det vestlige Sønderjylland i Danmark. Ved omkring 318 km. fra København, 49 km. fra Aabenraa og 15 km. ud over den tysk-danske grænse.

* Daler camping er åben (næsten) hele året rundt. Åbningstider: Åbent hele året rundt, men lukket 24.-26. december og 1. januar. Er du på campingpladsen mellem jul og nytår, kan du naturligvis benytte sanitetsbygningen med gulvvarme.

* Smukke, stille og rolige steder, hvor der er tid til afslapning. Det er stedet for naturelskere. I foråret og efteråret kan man se store flokke af stære (sort soll).

* Det er også rart at udforske sumplandskabet på cykel og tage skønne lange ture i landskabet eller på diget langs Vadehavet.

--------------------------------------------------------------------------------------------

* For at beskytte miljøet, og i henhold til dansk lovgivning, må ingen campere uden for de udpegede campingområder.

---------------------------------------------------------------------------------------------------* Ved ankomst: Velkommen til Daler Camping, hvis vi ikke er hjemme kan du selv vælge plads. Venligst ikke stå på de steder, hvor der er et hvidt skilt med reserveret. Tak skal du have.

Velkommen!

Diana og Marcel, stolte ejere af Daler Camping.

Fan af Danmark Marcel Fonville (53) drømmer i årevis om at begynde en campingplads. Sammen med ægtefælle Diana (51), døtre Carmen (13) og Laura (9) surfer de i februar 2016 på nettet og ser på Facebook at der, i et meget roligt område, er en lille campingplads et hobbylandbrug til salg. Familien blive omgående forelsket på stedet og tankerne om emigration begynder.(Aldere nævnt i denne artikel er fra 2016).

 

I vores ferie i maj 2016 har vi besøgt Daler og blev emigrationen mere realistiske. Huset i IJsselstein (NL) blev sat til salg, jobs blev sagt op og døtrene tog afsked på deres skoler. Flyttebilen kom og d.22.september (2016) arriverede vi i Daler ved Højer, Sønderjylland, med vores autocamper VW LT 40.

 

D.1.oktober 2016 blev vi de stolte ejere af Daler Camping.