De zeecontainer is te huur vanaf Hemelvaart tot 1 oktober.

Zeecontainer te huur:

Ervaar een unieke slaapplek!

Nu beschikbaar op Daler camping, een echte zeecontainer om in te slapen. Bent u moe van de reis of nat en wilt u de tent niet meer opzetten? Verblijf dan eens comfortabel in onze opgeknapte zeecontainer. U slaapt lekker in een stapelbed waar u na een nacht weer ontspannen wakker wordt. Er is een tafeltje met 2 stoelen, verwarming en een ventilator voor verkoeling. U kunt er koffie en/of thee zetten.                                                                                                                      Het is mogelijk dat u de "buur"koeien of de tractor van de buurman hoort. Aan de achterkant van de container is de stal en de boerderij van de buurman.

Voor toiletgebruik, douchen en zelf u maaltijd koken kunt u gebruik maken van ons sanitairgebouw. Er zijn voldoende stopcontacten voor het opladen van uw mobiele telefoon. Kortom een leuke ervaring qua slapen.

Wilt u contact met Daler camping voor meer informatie over de container of weten of de container niet verhuurd is? Vul onderstaand formulier in en u krijgt (meestal) binnen 1 dag antwoord.

PRIJSLIJST:

*Huurprijs per nacht voor 1 persoon is 280 dkk / € 37,50. Voor 2 personen vragen we 372,50 dkk / € 50,-.

*De verplicht te betalen milieubelasting van 15 dkk / € 2,10 per persoon per nacht komt bij de huurprijs.

*De verplichte eindschoonmaakkosten ( van 150 dkk / € 21,=) zijn vervallen, maar we vinden het fijn als u de container bezemschoon achterlaat, én indien u beddengoed/handdoeken o.i.d., gehuurd heeft dat u dit bij vertrek inlevert bij Diana.


Wilt u een linnen/ handdoekkenpakket huren?

Bestaat uit; onder-en bovenlaken, sloop, grote en kleine handdoek en theedoek;

125 dkk/ € 17,50


Deze koelbox heeft een uitstekend vermogen en koelt tot 20°C/68F onder de omgevingstemperatuur en heeft tevens een warmhoudfunctie tot 65°C/149F.

De box zorgt voor een snelle en gelijkmatige koeling dankzij een interne ventilator.

De inhoud van de koelbox is ca. 30 liter, waardoor de koelbox zeer ruim is: je kunt bijvoorbeeld 2 flessen van 1,5 l of 36 blikken van 0,33 l tegelijk bewaren.

Beide aansluitkabels kunnen plaats besparend in het deksel worden opgeborgen.

Optie: Huur koelbox kost 50 dkk / € 7,50 per dag.