Masker i Marsken 2024 

Sæt kryds i kalenderen den 25.-27.oktober 2024, og deltag i strikkefestivalen Masker i Marsken. 

Historien bag Masker i Marsken

Idéen om en strikkefestival i  Sønderjylland startede på Kreta i efteråret 2021. Her møder to venindepar hinanden, og over et par glas vin skabes Idéen om at skabe en ny og anderledes strikkefestival. Der skal også være fokus på mindfulness, og festivalen skal afholdes i et af de flotteste områder i Sønderjylland - Tønder Marsken. 

De fire kvinder rejste hjem med en mission og en strategi. En forening blev skabt, en bestyrelse sammensat og seks kompetente maskerinder stod i oktober 2022 klar til at indtage Tønder Marsken. 

QR code Masker i Marsken. 


Hvorfor Masker, Marsk og mindfulness?

Masker i Marsken omfavner med de tre fokusområder kærligheden til strik, og hvad den kan gøre for vores indre ro, kombineret med Tønder Marskens unikke natur.

Tøndermarsken er et perfekt sted at afholde en strikkefestival, ikke kun på grund af den enestående natur, men fordi naturen skaber ro og tid til refleksion. 

Vil du opleve Masker i Marsken?

www.maskerimarsken.dk tilbyder to forskellige billettyper. En dagsbillet og en partoutbillet. En partoutbillet giver dig adgang til festivalens to udstillingssteder og venues i Klægager & Højer hvor det er muligt at købe garn og opleve arbejdende værksteder, pop-events og besøge en af de mange strikke caféer, hvor du kan strikke og hygge med de andre deltagere. 

Hvad er Masker i Marsken?

Strikke bringer mennesker sammen i både fysiske og virtuelle fællesskaber, og det er præcis det fællesskab. Masker i Marsken ønsker at skabe, Masker i Marsken bidrager til fortællingen om marsken og vadehavsområdet og favner et ældgammelt håndværk med trends indenfor håndarbejde og livsstil. 

Festivalen byder på debatter, foredrag og workshops for såvel garvede strikkere som nybegyndere. Hertil kommer musik, god mad, inspiration og mulighed for at dele kærligheden og begejstringen for håndværk med andre. 

Hvornår er Masker i Marsken?

Masker i Marsken finder sted hvert år den sidste weekend i oktober. I 2024 falder den i weekenden den 25. - 27. oktober. 

Hvor afholdes Masker i Marsken?

Masker i Marsken finder sted på flere lokationer i Tønder kommune i det sydlige Danmark,  blandt andet i Højer, Tønder, Skærbæk, Løgumkloster og Rømø.