Pyramidezelt, unskyld ikke i 2023.

Pyramidetelt at leje: fra Kristi Himmelfart til 1 oktober.

 

Apollo 13 på Daler camping? Nej det ikke, men vi har en Apollo 3 på campingpladsen.

Når man hører De Waard, (i Holland), tænker man på telte, siden 1948 har dette firma ( fra Holland) lavet stormisolerede og unikke telte. Et De Waard-telt er ikke kun et telt, det er grundlaget for smukke minder. Du kan opleve denne ultimative teltoplevelse fra 2020-sæsonen på Daler camping. En luksuriøs overnatning i et behageligt telt med ægte senge og en god madras. Hvis du kommer på cykel eller til fods, kan du overnatte i vores Apollo 3, et tipi-lignende De Waard-telt. Med en højde på 2,30 m. og en diameter på 3 m. der er plads til 2 personer. Teltet forsynes med et strømkabel.

Vil du kontakte Daler camping for mere information om Apollo 3-teltet eller vide om teltet ikke er lejet? Udfyld nedenstående formular, så får du (normalt) et svar inden for 1 dag.

Eller send en email til: 6280dalercamping@gmail.com

 

Naam* = navn

E-mailadres* = email adresse

Bericht* = besked 

Versturen = sende

2 boxspring med topmadras i Apollo 3.

Du har (gratis) adgang til bad og toilet samt et lille fælleskøkken med kogeplader, mikroovn, ovn, vand, elkedel, kaffemaskine og håndvask.

Mulighed: redt seng med håndklædepakke

Mulighed: el i teltet. Elektricitet er 10 ampere (2300 Watt), og du betaler elektricitet om dagen, 45 dkk. Strømforsyningen starter på ankomstdagen og slutter på afrejsedagen

Mulighed: morgenmad bestående af 2 sandwiches, smør, smørepålæg, frugt og kaffe/te 

75 kr. p.p., børn op til 15 år betaler 69 kr / € 9,50 p.p.

 

Max 2 personer kan sove i Apollo 3, pris p.p. 250,= kr. nat.

Denne køleboks har en fremragende kapacitet og køler op til 20°C/68F under omgivelsestemperaturen og har også en holde varm funktion op til 65°C/149F. Boksen giver hurtig og jævn afkøling takket være en intern ventilator. Køleboksens indhold er cirka 30 liter, hvilket gør køleboksen meget rummelig: Du kan fx opbevare 2 1,5 l flasker eller 36 0,33 l dåser på samme tid. Begge tilslutningskabler kan opbevares i dækslet for at spare plads.

Mulighed: Leje af køleboks koster 50 dkk / € 7,50 pr. dag.