Havebeholder kan lejes fra Kristi Himmelfart til 1. oktober.

Havebeholder

Oplev et unikt sted at sove!

Nu tilgængelig på Daler camping, en rigtig havcontainer til at sove. Er du træt af turen eller våd og vil ikke opstille teltet længere? Så ophold dig komfortabelt i vores renoverede havbeholder. Du sover komfortabelt i en køjeseng, hvor du vågner afslappet efter en nat. Der er et bord med 2 stole, varme og en ventilator til afkøling. Du kan lave kaffe og / eller te.

Det er muligt, at du hører "naboens" køer eller naboens traktor. Bagerst i containeren ligger naboens stald og gård.

Til toiletbrug, brusebad og madlavning kan du bruge vores sanitetsbygning. Der er nok afsætningsmuligheder til opladning af din mobiltelefon. Samlet en dejlig oplevelse. 

Vil du kontakte Daler camping for mere information om havbeholder eller om havbeholder ikke er lejet? Udfyld nedenstående formular, så modtager du normalt et svar inden for 1 dag.

 

Naam* = navn

E-mailadres* = email adresse

Bericht* = besked 

Verzenden = sende

PRISLISTE

*Lejeprisen per nat per person er 280 kr. 

* Lejepris for 2 personer er 372,50 kr. per nat.

*Den obligatoriske miljøafgift på 15 kr. pr. person pr. nat tillægges lejeprisen.

*De obligatoriske slutrengøringsomkostninger (på 150 kr.) er aflyst, men vi ser gerne, at du afleverer containerkosten ren, og hvis du har lejet sengelinned/håndklæder eller lignende ind til Diana ved afrejse.


Kunne du tænke dig at leje en linned-/håndklædepakke?

Består af; bund- og toplagen, pudebetræk, stort og lille håndklæde og viskestykke; 125 kr.

Denne køleboks har en fremragende kapacitet og køler op til 20°C/68F under omgivelsestemperaturen og har også en holde varm funktion op til 65°C/149F. Boksen giver hurtig og jævn afkøling takket være en intern ventilator. Køleboksens indhold er cirka 30 liter, hvilket gør køleboksen meget rummelig: Du kan fx opbevare 2 1,5 l flasker eller 36 0,33 l dåser på samme tid. Begge tilslutningskabler kan opbevares i dækslet for at spare plads.

Leje af køleboks koster 50 kr pr. dag.